Valokuvausprojektit 

Valokuvaus on suuri intohimoni. Eniten nautin keikkojen, konserttien ja erilaisten kulttuuritapahtumien kuvauksesta. Luovat muotokuvat ja erilaiset henkilökuvaukset ovat yhtälailla suuria suosikkejani. Monen vuoden kuvauskokemuksella osaan luontevasti toimia myös haasteellisemmissa kuvausympäristöissä ja etsinkin jatkuvasti uusia haasteita. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta!

Tuoreimmat kuvat löydät aina instagramista @tonipakarinenphotography


Tapahtumakuvaus

Valon ja kuvauskohteiden nopean liikkeen vangitseminen kameran kennolle on sekuntipeliä. Upeat keikkakuvat genrestä, konsertista tai taiteenlajista riippumatta!

Henkilökuvaus

Henkilökuvaus parhaimmillaan ei kerro vain miltä ihminen näyttää, vaan myös kuka ihminen on. Kuvat elämän suurista juhlista tai vaikka someprofiilien uusi ilme. Myös passikuvat, edustuskuvat ja vaalikampanjan kuvaukset ovat tuttua puuhaa.

Asunnot, autot ja muut myyntikuvat

Myyvät mainoskuvat niin asuntoesitteisiin kuin yrityksille toimialasta riippumatta

Muita projekteja:

Pride 2018 -valokuvat

EPP PUOLUEKOKOUS HELSINGISSÄ

EPP eli Euroopan kansanpuolue vietti puoluekokoustaan Helsingissä marraskuussa 2018. Sain mahdollisuuden osallistua tähän massiiviseen tapahtumaan toimiessani puolueen pääsihteerin Antonio Lopez Isturizin henkilökohtaisena kuvaajana. Tehtävien ohella kuvasin myös tapahtumaa yleisesti ja olen tähän sivulle kerännyt parhaita otoksia kyseisiltä päiviltä.

Kahden päivän ajan seurasin pääsihteeriä hänen tapaamisissaan suurvaltajohtajien ja EU-poliitikoiden kanssa. Ohessa sain tutustua ammattipoliitikon työhön ja siihen intensiiviseen päivärytmiin mitä tämänkaltaiset tapahtumat vaativat.