Videotuotanto

 

PVVMSK AUK 1/18 TJ0 -musiikkivideo

Palveluksen viimeisen kuukauden aikana suurin projekteistamme oli legendaarisen TJ0-musiikkivideon toteuttaminen. Sain kunniakseni ohjata kyseisen projektin ja upean tiimimme kanssa se toteutettiin kunnialla maaliin. Video sai huomiota kaikissa Suomen merkittävimmissä uutismedioissa ja olin myös MTV3 kymmenen uutisissa kertomassa videoprosessista ja kotiutumistunnelmista.


Osakesäästäjien koulutuskiertue -mainosvideo

Toteutimme tammikuussa mainosvideon Osakesäästäjien kevään koulutuskiertuetta varten. Videota käytettiin erilaisina versioina somemainoksissa ja verkkosivuilla kiertueen mainostamiseen.


Puolustusvoimien #inttiedessä musiikkivideo

Keskellä aliupseerikurssin metsäharjoituksia saimme pääesikunnasta tehtäväksemme kuvata musiikkivideon Puolustusvoimien #inttiedessä-kampanjaa varten. Kohtuuttoman tiukasta aikataulusta ja tuotannollisista haasteita huolimatta saimme kohtuullisen videon kasaan, joka herätti huomiota niin puolesta kuin vastaan. Kokemuksen ansiosta pystyn toteamaan osaavani editoida videoita myös ilman yöunia.


Sijoittaja 2018 -messujen koostevideo

Osakesäästäjien ja Nuorten Osakesäästäjien viestintään tehty koostevideo Sijoittaja 2018 -messuilta.


Viihdeorkesterin Satama soi -kiertuekooste

Varusmiessoittokunnan viihdeorkesterin kesäinen Satama soi -yhteislaulukiertue oli viiden paikkakunnan yhteislaulukiertue kesällä 2018. Kooste kiertueelta on taas yksi esimerkki palveluksessa kasaamistani videoprojekteista.


70’s-megakiertueen keikkakooste (Tampere ja Hämeenlinna)

Toteutin kiertueen kahdesta konsertista jälkimarkkinointina kuvapostauksen sijaan koostevideon, jonka editoin ja julkaisin heti keikan jälkeen. Nopeasta työskentelystä huolimatta pyrin toteuttamaan ammattimaiset ja kiinnostavat koostevideot.

Tekijänoikeussyistä johtuen videoilla ei voitu käyttää varsinaista kiertueen ääniraitaa.

 

Tattoossa tavataan -haastevideo

Lapin sotilassoittokunta ja Kaartin soittokunta haastoivat Varusmiessoittokunnan Tattoossa tavataan -videolla. Tarkoitus oli kuvata sotilasmusiikkitapahtumaan valmistautumista. Muissa videoissa esimerkiksi juostiin juoksumatolla soittaen. Me Varusmiessoittokunnassa sen sijaan tehtiin asiat hieman toisella tavalla…

Vanhempia videoita

Oheiset videot ovat suurin osa yläasteen ajalta ja siten myös huomattavasti rennommalla otteella toteutettuja. Videot on pääosin toteutettu pilke silmäkulmassa huumoriarvo edellä.